Portfolio en Blog van Henk Oldenziel

Crossmedia en 2.0 journalist met expertise in Nederlandse, Engelse, Franse en Italiaanse producties.

19 okt 2017

Van rondvaart naar wandeling

Een nieuwe stap in het gidsleven: afgelopen maandag slaagde ik voor mijn examenwandeling bij Toerisme Utrecht. 

De spanning in mijn lijf was om te snijden op deze rustige oktobermorgen. Drie medewerkers van toerisme Utrecht en drie ervaren stadsgidsen liepen met mij mee gedurende een wandeling van anderhalf uur door de Domstad, met succes. Marketing Utrecht is nu éen van mijn opdrachtgevers.

Je kunt mij ook boeken via mijn website of wanneer je een zaal boekt voor een event bij de Winkel van Sinkel. Een stadswandeling, boottocht (we huren dan een sloep), een (dag)programma voor U samen (arrangement) voor uw familiefeest of bedrijfsuitje, er is veel mogelijk.

 

 

 

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een comment te plaatsen.