Portfolio en Blog van Henk Oldenziel

Crossmedia en 2.0 journalist met expertise in Nederlandse, Engelse, Franse en Italiaanse producties.

26 mrt 2012

EasyJet wil naar genummerde stoelen

Prijsvechter EasyJet wil met genummerde stoelen gaan werken, om zo de zakelijke klant tegemoet te komen.

Dit meldt het Zwitserse radiostation La Première.  Het is de bedoeling dat reizigers bij reservering een stoel toegewezen krijgen. De luchtvaartmaatschappij wil op deze manier de steeds meer toenemende en veeleisender zakelijke klant tegemoet komen.

‘Dit is een belangrijke stap voor ons om een beter product aan te bieden’, meldt de directeur van EasyJet Zwitserland. ‘Als tijdens de testen blijkt dat het boarden makkelijker verloopt gaan we dit principe overal introduceren.’

Mensen willen bij instappen altijd snel het vliegtuig in om de beste stoel te bemachtigen. De optie speedy boarding, waarmee je tegen toeslag eerder het vliegtuig in mag, zorgt voor te veel ongemak, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een comment te plaatsen.