Portfolio en Blog van Henk Oldenziel

Crossmedia en 2.0 journalist met expertise in Nederlandse, Engelse, Franse en Italiaanse producties.

25 apr 2010

Het nieuwe baantje van Rafael Nadal

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dvH5KbwjCoo&feature=related[/youtube]

Omdat het tennissen hem niet zo goed meer afgaat, zoekt Rafael Nadal het in andere sferen. De man wiens lichaam kapot gaat aan EPO en andere medicijnen te lijden heeft onder zijn geweldige sportprestaties (langdurige blessures aan buikspier en knie, vermoeidheid), verschijnt in een clip met de Colombiaanse dansdiva Shakira.

Veertig marathons per wedstrijd lopen, dat heeft gevolgen. Het lichaam kan het blijkbaar niet aan. Zijn prestatie onlangs in Monaco is er eentje om voor te buigen, maar houdt Rafa het vol? De eerste jaren van zijn carriere was zijn seizoen na de zomer feitelijk al afgelopen, vorig jaar was hij op Roland-Garros al uitgeteld. En in 2010?

Gelukkig heeft de man andere kwaliteiten. Dames verdrinken in het slijm bij het zien van zijn opgespoten door een verdienstelijke fysieke training opgeleverde spiermassa. Zo ook Shakira.

Laten we eerlijk zijn: danstechnisch en musicaal gezien is het verre van de beste productie van de colombiaanse dansdiva. Maar dat maakt niet uit: de immer zure blik onweerstaanbare glimlach van de man uit Mallorca maakt alles goed. Toch dames?

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een comment te plaatsen.